a
s// s
     
 

2

1

4

3

5

6

 

 

 

 

AMANIDA CAPRESE
(Mozzarella búfala, tomàquet natural i tapenade)

AMANIDA SÍLVIA
(Mezclum d'amanides, pinyons, tomàquets cirerols, foie i fruits vermells)

AMANIDA” CABRA CALENTA” AMB VINAGRETA DE BACÓ
(Mezclum d'amanides, rulo de formatge cabra a la planxa damunt torrada de pa)

AMANIDA TÈBIA DE BRIE
(Mezclum d'amanides, brie mig fos, fruits secs i vinagreta)

AMANIDA SOTTOVOCE VERSIÓ 09
(Mezclum d'amanides, pinya, pollastre a la planxa i salsa Cesar)

AMANIDA DE PASTA
(Pasta, pollastre, ou dur, blat de moro, daus de formatge i tomàquet amb salsa rosa)

AMANIDA VERDA
(Mezclum d'amanides, tomàquet, ceba, espàrrecs blancs, pastanaga i vinagreta de la casa)

AMANIDA DE LLENTIES PARDINES AMB PERNIL D'ÀNECI FOIE AL PERFUM DE
MOSTASSA DIJON

AMANIDA LAURA
(Mezclum d'amanides, ruca, torrades de formatge de cabra amb alfàbrega i vinagreta)

CARPACCIO DE VEDELLA FARCIT DE FOIE AMB TORRADES

ASSORTIT DE VERDURETES AMB SALSA ROMESCO

ARRÒS ALS TRES FORMATGES (temps aprox. 10 min.)

8.15


9.10


9.10


8.15


8.45


8.15


7.50



8.15


8.45



9.90

8.10

8.70

 

 
  CASTELLANO