a
s// s
     
 

2

1

4

3

5

6

 

 

 

 

PLAT DE PERNIL IBÈRIC

CROQUETES CASSOLANES DE POLLASTRE

NACHOS AMB FORMATGE CHEDDAR Y MOZZARELLA FOSA

BASTONETS DE POLLASTRE AMB SALSA BARBACOA 

“BLOC” DE FOIE A LES DUES MELMELADES (MADUIXA I POMA)

FORMATGE PROVOLONE AMB HERBES PROVENÇALS I TOMÀQUET NATURAL

ANXOVES AMB OLI D’OLIVA VERGE I MÒDENA  

CALAMARS A L'ANDALUSA AMB BOUQUET D'AMANIDA I LLIMONA

OUS FREGITS AMB PATATES I ENCENALLS DE FOIE

PA D’ALL A LA NOSTRA MANERA (Amb all-i-oli fornejat)

PA AMB TOMÀQUET
 

18.50

9.75

7.10

8.10

14.20

9.90

7.90

8.50

9.10

2.25

2.25



 
  CASTELLANO