a
s// s
     
 

2

1

4

3

5

6

 

 

 

 

MEDALLONS DE FILET DE PORC AMB SALSA DE CEPS I PAELIASON
(Puré de patata a la planxa)

ESCALOPA DE VEDELLA AMB SALSA TÀRTARA I XIPS DE PATATA

MAGRET D’ÀNEC AMB MARSALA I ARRÒS AMB VERDURETES

CONFIT D'ÀNEC ALS FRUITS VERMELLS I PATATA PARISINA

COSTELLES I MITJANES DE XAI A LA PLANXA AMB ALL-I-OLI

ESCALOPINS DE VEDELLA AMB PARMESÀ I BOUQUET D'ESPAGUETTIS

ENTRECOT DE VEDELLA AL GORGONZOLA I PATATA PANADERA

FILET DE VEDELLA GRATINAT AL FOIE AMB PIQUILLOS I XAMPINYONS

FILET DE VEDELLA AMB SALSA DE PEBRE VERD I PATATES FREGIDES CASSOLANES

MORRO DE BACALLÀ AMB CREMA DE PORROS I ALLS TENDRES CONFITATS

FILETS D'ORADA A LA PLANXA AMB ARROS DE CALAMARS EN LA SEVA TINTA

 

12.80


9.60

13.80

13.10

13.05

9.60

14.90

20.90

20.60

14.50

14.90



 
  CASTELLANO