a
s// s
     
 

2

1

4

3

5

6

 

 

 

 

CUORI DE FORMATGE AMB SALSA ROQUEFORT

GNOCCHI DE PATATA A L’ ESTIL THAI
(verdures saltejades i salsa de soia)

LASANYA DE CARN

TAGLIATELLIE BALDOSTANA
(all, bitxo, pinyons i olives negres)

TAGLIATELLIE AMB CARBASSA I FORMATGE DE CABRA

TALLARINES NEGRES DE SÍPIA AMB VERDURETES I GAMBES

FIOCHI DE PERA I RICOTA A LA CREMA DE PROSCIUTTO

PANZEROTTI DE BOLETS AMB TOMÀQUET NATURAL, BACÓ I SALSA MASCARPONE

QUADRATTI DE MARISC AMB LA SEVA PROPIA CREMA I GAMBES

RAVIOLIS DE CARN AL FORMATGE MAÓ

MACARRONS SALTEJATS AMB POMA, FOIE I PERNIL D’ÀNEC

RAVIOLIS D’ESPÀRRECS BLADERS AMB SALSA DE NOUS

ESPAGUETIS A LA CARBONARA, NAPOLITANA, BOLONYESA O PESTO  

8.70

8.45


8.45

8.45


8.45

8.70

8.70

8.70

8.70

9.10

8.70

7.90

7.50


 
  CASTELLANO